Baranek jak żywy
4.04.2010 8:05
Baranek – to nieodzowny atrybut tych świąt. Zazwyczaj ciasto pieczone w specjalnej formie, ale Irena Bączek szefowa KGW w Łączce dodatkowo upiększa swojego baranka. To specjalny twardy lukier – mówi. Troche z tym pracy jest, ale jaki efekt – mówi.
POSŁUCHAJ
Baranki w lukrowej polewie do złudzenia przypominają te prawdziwe.
POSŁUCHAJ
Jan Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: