Niecodzienne przygotowania uczniów SOIZ do stażu w Londynie
Uczniowie od 6 miesięcy biorą udział w programie przygotowawczym pod względem kulturowym, językowym, zawodowym. Nie próżnują, poznają tajniki światowej kuchni i zwyczajów pod czujnym okiem szefa kuchni Londyńskiej wioski olimpijskiej Roya Watsona z Wielkiej Brytanii.
Uczniowie technikum obsługi turystycznej 9 czerwca wyjeżdżają na trzytygodniowe praktyki zawodowe, które odbędą w hotelach w Londynie. Praktyki w Anglii umożliwią rozwijanie kompetencji zawodowych oraz językowych związanych z hotelarstwem oraz obsługą turystyczną.
Koordynatorem projektu jest wicedyrektor Anna Chamot oraz nauczyciel przedmiotów zawodowych pan Leszek Lipsa.
Szczegóły realizacji projektu na stronie www.soiz.pl
(artykuł sponsorowany)
Komentarze
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.