Jeśli karp - to tradycyjnie
23.12.2009 12:30
Nie w galarecie a tradycyjnie – z patelni – taki karp zagości na wigilijnym stole. Choć każdy dom ma swoje smaki to w tej kwestii jednak jesteśmy zgodni. Rybie wystarczy trochę soli, jej smaku nie trzeba poprawiać – mówi nam mieszkańcy Skoczowa.
Klientów nie brakuje, co rusz ktoś podchodzi do stoiska z rybami – mówi nam handlujący, który stoisko rozbił tuż przy skoczowskim rynku. Każdy kupi taką rybę, jaką chce – zachwala.
Jan Bacza
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.

To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: