Jaki on duży!
Restauracja Trzech Braci w Cieszynie powróciła po niedawnym remoncie i modernizacji. Jak przystało na wielkie otwarcie szefowie kuchni postanowili Was zaskoczyć. Już teraz w cieszyńskiej restauracji na Motelowej 1a zjecie największy sznycel w regionie.
Sznycel po wiedeńsku zwany również w Polsce kotletem schabowym przygotowywany jest w Restauracji z wieprzowiny. Schabowy plaster rozbijany jest tłuczkiem, obtaczany panierce i smażony tradycyjnie. Tego smaku, świetnie doprawionego mięsa i chrupiącej panierki nie da się pomylić z niczym innym.
Olbrzymia porcja schabowego, którą otrzymasz w Restauracji Trzech Braci starczyłaby dosłownie na trzy osoby! A to w cenie zwykłego obiadu! Spróbuj sam schabowego większego od talerza!
RESTAURACJA ZAJAZD TRZECH BRACI
43-400 Cieszyn
ul. Motelowa 1a
Tel.: +48 33 858 15 23
Fax: +48 33 858 15 23
E-mail: info@trzechbraci.pl
www.trzechbraci.pl/
Artykuł sponsorowany