Jak Magda Gessler zagotowała w Wiśle?
Będzie ciekawie w najbliższym odcinku "Kuchennych Rewolucji". Już w czwartkowym wydaniu programu będzie można zobaczyć jak przebiegła rewolucja Magdy Gessler w wiślańskiej Malinówce.
„Przebojowa Basia przez wiele lat pracowała w dużej korporacji, jednak pewnego dni postanowiła wszystko zmienić. Rzuciła pracę, wzięła kredyt i stała się właścicielką restauracji. Zawsze marzyła o tym, żeby smacznie gościć tłumy ludzi. Niestety, rzeczywistość okazała się inna. Mimo idealnej lokalizacji – nieopodal skoczni im. Adama Małysza w Wiśle Malince – tłumów u Basi nie ma. A rachunki do opłacenia coraz wyższe. Sytuację poprawić może tylko Magda Gessler. Tym razem znana restauratorka przeprowadzi nie tylko kuchenne, ale również koronkowe rewolucje!” - tak zapowiada odcinek zwiastun programu. A jak przebiegła rewolucja?
O tym możemy się przekonać już w najbliższy czwartek (16.05) o godz. 21.30 na antenie TVN.
Wiślańska restauracja jest drugim lokalem w regionie, po Cieszyńskim Browarze Mieszczańskim, który odwiedziła znana restauratorka.
KOD
Czytaj wiecej: "Rewolucja w Wiśle"
Komentarze
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.