Gotowanie na Czantorii
9.01.2004 0:00
Placki z wyrzoskami i jelita - między innymi takie potrawy gotował we wtorek na Czantorii w Ustroniu – Robert Makłowicz.. Znany z II programu telewizji kucharz, wybrał Śląsk Cieszyński na swój następny program. Jak mówił Makłowicz, bardzo ceni sobie kuchnię śląską, jednak jak zaznaczył, nie należy mylić kuchni śląskiej od kuchni śląska cieszyńskiego.
W środę, kucharz odwiedził m.in. schronisko na Równicy, gdzie nagrywany był kolejny odcinek
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: