Teksty Stela - Kuchnia (odcinek 16)
10.04.2021 16:25
Dziś Dorota Kohut przygotowuje amolety, gałuszki i murzina. Jacek Porzycki zapytał, co to jest "Kubuś", pajszle i żebroczka, a efekty tego "warzenia" mogą zobaczyć Państwo w tym odcinku. Co ugotować w następnym? Co jeszcze przygotowuje się w kuchni na Śląsku Cieszyńskim? Zapraszamy do obejrzenia odcinka i nadsyłania przepisów w komentarzach.
Komentarze
0
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze internautów.
Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane.
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Zobacz
regulamin
Dodając komentarz, akceptujesz postanowienia regulaminu.
Musisz się zalogować, aby móc wystawiać komentarze.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
Nie masz konta? Zarejestruj się i sprawdź, co możesz zyskać.
To również może Ciebie zainteresować:
Ostatnio dodane artykuły: